Firma MULTIVAC ma zaszczyt zaprosić na 8. edycję Food&Drink Festival Warsztaty Mylar® COOK i Sous Vide, które odbędą się 15 marca 2017 w godzinach 12.00 – 17.00 w Centrum Konferencyjno-Wystawienniczym Etiuda w Lublinie przy ul. Nałęczowskiej – Szerokie 123.

Wstęp na 8th Food&Drink Festival płatny 100 zł/os. pod warunkiem rejestracji na stronie:

www.foodanddrink.pl

Służymy pomocą przy rezerwacji noclegów w nowo otwartym hotelu Etiuda.

Kontakt:  Dagmara Frydecka  •  tel. + 48 601 322 755  •  e-mail: dagmara.frydecka@interia.pl

Szkolenie poprowadzą:

Adam Chrząstowski

– kucharz i szef kuchni z 25-letnim międzynarodowym stażem. Zakochany w polskich smakach i produktach. Na pierwszym miejscu stawia smak, a następnie teksturę i wygląd dań. Juror
wielu konkursów kulinarnych.

Grzegorz Labuda

– kucharz i szef kuchni z wieloletnim stażem. Jego autorskie dania będące owocem poszukiwań nowych kompozycji smakowych są w stanie zadowolić najbardziej wymagających klientów.

Ósma edycja Food & Drink Festival w Lublinie – 15/03/17